TRX cassolà (Procés de muntatge)

Un TRX cassolà ja muntat. Més avall teniu les mides i els tiquets del que heu d’adquirir. El muntatge i les mides són les proporcionades pel meu amic Miquel Manresa. Té el mèrit que no es distingueix en quasi res dels TRX comercials. L’eines necessàries són un metro i unes tisores. Jutgeu per vosaltres mateixos:

CAM00401

Aquest és el detall dels agafadors. La mida de l’anella inferior (la que s’usa pels peus) és de 70 cm. La mida de l’anella superior és de 60 cm de cinta:

CAM00396

CAM00397

El bucle superior (del mosquetó cap a dalt). Hem de tallar dos trossos de 80cm. Un de cada corretja. Els uneixes amb dos nussos de pescador:

CAM00399

Detall del nus de pescador (podeu ampliar la imatge):

CAM00400

CAM00398

CAM00403
Els tiquets

Aquí teniu dos tiquets del que heu de adquirir i on per fer-vos un TRX cassolà. Un Tiquet és de Leroy Merlin i l’altre és de Decathlon.
Aquest TRX és un basat en el d’un amic (Lluis Garcia, professor de llengües clàssiques (antes els deiem llengües mortes ;-))) una mica millorat.

TRX1

TRX2

El TRX és un invent genial d’un soldat americà que ha estat adoptat per l’exèrcit americà i que forma part de l’equip dels soldats. És un mecanisme que aprofita la gravetat i el pes del propi cos per tal de desenvolupar la força, l’equilibri, però també la resistència i pràcticament a qualsevol exercici es fa feina amb el que es coneix com el core (el que seria la zona abdominal i lumbar). Hi ha molts de videos a internet i descarregables en forma de pdf que mostren com s’usa. Entre les seves múltiples avantatges hi ha que es pot fer a qualsevol lloc des de casa fins a un parc. Els gimnasos l’han adoptat des de fa algun temps com una alternativa més. A internet el podeu trobar en anglès com Suspension Training.

Deja un comentario